مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 اسفند 1398 ساعت 10:052020-03-19اقتصادي

برخورد قانونی با صنوف دزفول در صورت ادامه فعالیت در ایام کرونایی


از امروز به صورت قاطع با اصنافی که در دزفول کماکان به فعالیت خود ادامه داده اند، برخورد قانونی می شود.

- امید بن عباس در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توقف روند افزایشی شیوع ویروس کرونا در دزفول، از روزهای گذشته تصمیمات مداخله جویانه ای از سوی شورای تأمین و ستاد مبارزه با کرونا در سطح شهرستان اتخاذ شده است.

وی به اعمال محدودیت های ترافیکی در هسته مرکزی شهر طی روزهای اخیر اشاره کرد و افزود: این امر موجب کاهش قابل ملاحظه جمعیت در هسته مرکزی شده است.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول با بیان اینکه بر اساس مصوبات شورای تأمین و ستاد مبارزه با کرونا فعالیت بازار دزفول تعطیل اعلام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرای طرح تعطیلی بازار بسیاری از اصناف نهایت همکاری را به عمل آوردند که جای تقدیر دارد اما در این بین برخی از اصناف بدون توجه به اهمیت موضوع، کماکان به فعالیت خود ادامه می دهند.

بن عباس با تأکید بر ممنوع بودن فعالیت صنوف مختلف در دزفول تا 15 فروردین، تصریح کرد: بر اساس نامه ای که دانشگاه علوم پزشکی دزفول به دادستان ارسال کرده است، فعالیت اصناف در این ایام به استناد ماده 688 قانون مجازات اسلامی در حکم اقدام علیه سلامت عمومی جامعه تلقی شده و مجازات سنگینی دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قانونی با صنوف دزفول در صورت ادامه فعالیت در ایام کرونایی

برخورد قانونی با صنوف دزفول در صورت ادامه فعالیت در ایام کرونایی