مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 اسفند 1398 ساعت 17:552020-03-17پزشكي

یافته های نویدبخش درباره داروی کرونا در استرالیا


محققان استرالیایی از نتیجه مثبت آزمایش داروی ضد ویروس «لوپیناویر » بر بیماران چینی مبتلا به کرونا و بهبود آن ها خبر دادند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، محققان استرالیایی روز سه شنبه از یافتن داروی بالقوه علاج  ویروس کرونا خبر دادند.

به نوشته روزنامه دیلی میل   پروفسور دیوید پترسون مدیر بخش تحقیقاتی دانشگاه گوینزلند در این باره گفت که اینک دو دارو برای علاج بیماری کرونا وجود دارد که یکی از آن ها داروی بیماری ایذر و دیگری مالاریاست.

به گفته محققان، آزمایش داروی ضد ایذر نتایج امیدوار کننده ای را بر انسان داشته و ویروس کرونا را در بدن مبتلایان از بین برده است.

به گفته دکتر پترسون، داروی درمان ایذر به نام لوپیناویر،ریتوناویر   به مبتلایان چینی  در استرالیا تزریق شده و سپس ویروس کرونا از بین رفت.

این محقق افزود که این دارو به طور بالقوه برای درمان کرونا موثر است.

داروی علاج مالاریا که بر ویروس کرونا نیز تاثیر مثبت داشته کلروکین   نام دارد.

به نوشته دیلی میل، تاکنون حدود 170 هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده و بیش از 6500 نفر از آن ها جان باخته اند.

در قاره اروپا ایتالیا، اسپانیا و فرانسه بدترین وضعیت در زمینه شیوع کرونا را دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یافته های نویدبخش درباره داروی کرونا در استرالیا

یافته های نویدبخش درباره داروی کرونا در استرالیا