مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اسفند 1398 ساعت 19:352020-03-16سياسي

ظرفیت همه دستگاه ها برای اطلاع رسانی هدفمند به کار گرفته شود


به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، ناصر خوش خبر در نشست کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد مقابله با ویروس کرونا شورای اطلاع رسانی استان که در سالن جلسات شهید ماژانی استانداری برگزار شد ادامه داد: با اطلاع رسانی صحیح، امر مقابله ای هوشمندانه با شیوع ویروس کرونا جدید را دنبال می کنیم.

وی با اشاره به اینکه هشدارهای بهداشتی در راستای مقابله با کرونا از طریق ظرفیت های مختلف همچون رسانه ها، اصناف، شهرداری، راهداری و .

به مردم انتقال داده شده است گفت: باید این اقدامات در راستای کاهش تجمعات و ترددهای غیرضروری ادامه یابد، به طوریکه با اطلاعات کافی مردم مطلع شوند اگر می خواهند در قطع چرخه شیوع کرونا و توقف آن محور قرار گیرند.

رییس شورای اطلاع رسانی استان خراسان جنوبی به چهارشنبه آخر سال اشاره کرد و افزود: از آنجا که ضریب آلودگی در برنامه چهارشنبه سوری بسیار بالاست، از مردم تقاضا داریم در راستای حفظ سلامت خود و سایر اعضای جامعه، در این برنامه شرکت نکنند.

وی همچنین خواستار افزایش تعداد خودروهای گشت اطلاع رسانی در شهر با برنامه زمان بندی مشخص به ویژه در مناطق پرتردد شد و گفت: باید تمامی دستگاه های اجرایی با هم افزایی در راستای مهار کرونا، با جدیت اقدام کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت همه دستگاه ها برای اطلاع رسانی هدفمند به کار گرفته شود

ظرفیت همه دستگاه ها برای اطلاع رسانی هدفمند به کار گرفته شود