مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اسفند 1398 ساعت 11:062020-03-16حوادث

آدم ربایی به خاطر سرقت طلافروشی


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار علیرضا لطفی رییس پلیس آگاهی پلیس پایتخت، از دستگیری عاملین سرقت از طلا مغازه فروشی منجر به جنایت خبرداد و گفت: - سناریوی سرقت از مغازه طلافروشی محدوده خیابان نبرد، با آدم ربایی و قتل مالباخته به پایان رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار علیرضا لطفی رییس پلیس آگاهی پلیس پایتخت، از دستگیری عاملین سرقت از طلا مغازه فروشی منجر به جنایت خبرداد و گفت:: در این زمینه سه نفر سارق دستگیر و طلاجات مسروقه به ارزش تقریبی 60 میلیارد ریال کشف گردید.

سردار لطفی در تشریح خبر گفت: در ساعت 2 بعدازظهر مورخه بیست و یکم اسفند ماه سال جاری طی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر ربایش مرد 36 ساله ی توسط یک دستگاه خودروی ون اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی در محدوده خیابان نبرد به کلانتری 132 نبرد اعلام شد.

با تأیید خبر اولیه توسط مأموران کلانتری، پرونده با موضوع آدم ربایی تشکیل و به جهت رسیدگی تخصصی با دستور بازپرس شعبه نهم دادسرای ناحیه 27 تهران در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم معاونت مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

لطفی افزود: با وصول پرونده به اداره یازدهم کارآگاهان بلافاصله راهی محل وقوع جرم شدند که در بررسی اولیه و تحقیقات میدانی و گفتگو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آدم ربایی به خاطر سرقت طلافروشی

آدم ربایی به خاطر سرقت طلافروشی