مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اسفند 1398 ساعت 08:552020-03-16اقتصادي

توزیع 1650 تُن میوه شب عید در کردستان


 رییس اداره تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، گفت: یک هزار و 100 تُن پرتقال و 610 تُن سیب در غرفه های استان توزیع می شود.

-  رییس اداره تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: توزیع 1650 تُن میوه شب عید در کردستان ایسنا/کردستان  رییس اداره تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، گفت: یک هزار و 100 تُن پرتقال و 610 تُن سیب در غرفه های استان توزیع می شود.

شهریار حنیفی امروز(26 اسفند) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه یک هزار و 650 تُن میوه شب عید در این استان توزیع خواهد شد، اظهار کرد: توزیع این میوه ها از روز شنبه 24 اسفندماه آغاز شده که از این میزان حدود یک هزار و 100 تُن مربوط به پرتقال و 610 تُن مربوط به سیب است.

وی با تأکید بر اینکه تعداد 96 مرکز جهت عرضه میوه های شب عید درنظر گرفته شده است، افزود: عرضه میوه های شب عید به صورت اینترنتی نیست، اما تمهیداتی اندیشیده شده تا به سبب شیوع ویروس کرونا، مردم در صف معطل نمانند و توزیع به نحو مناسبی صورت گیرد.

رییس اداره تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، با اشاره به اینکه 139 تُن گوشت در سردخانه های استان کردستان ذخیره سازی شده است، تصریح کرد: 40 تُن از این گوشت به فروش رسیده و 80 تُن آن نیز هم اکنون درحال توزیع بوده که با توجه به نوع این گوشت ها، قیمت عرضه آن ها بال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع 1650 تُن میوه شب عید در کردستان

توزیع 1650 تُن میوه شب عید در کردستان