مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 اسفند 1398 ساعت 16:252020-03-15سياسي

آمادگی کامل دستگاه های دماوند برای ایام پایان سال/ ماندن در خانه؛ ساده ترین راه مبارزه با کرونا


فرماندار شهرستان دماوند از آمادگی کامل دستگاه های این شهرستان برای ایام پایان سال خبر داد و گفت: ماندن در خانه کم هزینه ترین، ساده ترین و کوتاه ترین راه برای از بین بردن ویروس کرونا است.

- به گزارش خبرنگار فارس از دماوند، مجید صفری با اشاره به برگزاری نشست مشترک شورای تأمین و ستادهای  مقابله با کرونا، مدیریت بحران و خدمات سفر در شهرستان دماوند اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و اتفاقات مربوط به بحث کرونا، لازم بود نشست مشترکی با اعضای شورای تأمین و ستاد های مبارزه با کرونا، مدیریت بحران و خدمات سفر برگزار شود.

  وی افزود: در این راستا، همه اقداماتی که باید در پایان سال، ایام تعطیل و پس از تعطیلات در شهرستان دماوند انجام شود به شهرداران، دهیاری ها و دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.

فرماندار شهرستان دماوند ادامه داد: ما حتماً باید آمادگی لازم را در هر شرایطی برای برخورد با موضوعات داشته باشیم و با توان و همدلی دستگاه های اجرایی این اتفاق رخ می دهد.

صفری بیان کرد: امسال از مردم تقاضا داریم که ما را در امر مبارزه و پیشگیری از کرونا کمک کنند؛ بهترین کمک مردم این است که هر فردی احساس مسؤولیت کرده و در خانه بماند؛ همه ما برای مبارزه با کرونا سهمی داریم و همه باید مسؤولیت خود را ایفا کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی کامل دستگاه های دماوند برای ایام پایان سال/ ماندن در خانه؛ ساده ترین راه مبارزه با کرونا

آمادگی کامل دستگاه های دماوند برای ایام پایان سال/ ماندن در خانه؛ ساده ترین راه مبارزه با کرونا