مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 اسفند 1398 ساعت 14:302020-03-14اجتماعي

جان باختن 81 عابر پیاده در تصادفات درون شهری


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه از جان باختن 81 عابر پیاده در تصادفات درون شهری طی 11 ماه سپری شده از سال جاری خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ فضل الله شیری اظهار داشت: از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه سال جاری 118 نفر در استان کرمانشاه بر اثر سوانح و حوادث رانندگی درون شهری جان خود را از دست دادند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه ادامه داد: 81 نفر از این افراد که معادل 69 درصد افراد جان باخته می شود عابران پیاده بودند.

سرهنگ شیری یادآور شد: 21 درصد از عابران پیاده جان باخته در سوانح رانندگی افراد بالای 70 سال سن هستند.

وی یادآوری کرد: رانندگان نیز از فوت بر اثر سوانح درون شهری در امان نبوده و 17 درصد آمار کشته شدگان را به خود اختصاص داده اند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: 48 درصد کل افراد فوت شده در خیابان های اصلی شهرهای استان جان خود را از دست داده اند.

سرهنگ شیری در پایان از رانندگان و خصوصاً عابران پیاده خواست تا هنگام حضور در خیابان ها بیش از پیش مراقب باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جان باختن 81 عابر پیاده در تصادفات درون شهری

جان باختن 81 عابر پیاده در تصادفات درون شهری