مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 اسفند 1398 ساعت 12:502020-03-13اجتماعي

تب سنجی و فعالیت عمرانی علت ترافیک در انتهای وکیل آباد است


رییس پلیس راهور استان خراسان رضوی گفت: در محدوده انتهای بلوار وکیل آباد بار ترافیکی داشته ایم که علت آن تب سنجی و فعالیت عمرانی است.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس پلیس راهور استان خراسان رضوی گفت: در محدوده انتهای بلوار وکیل آباد بار ترافیکی داشته ایم که علت آن تب سنجی و فعالیت عمرانی است.

سرهنگ حمیدرضا دهنوی در گفت وگو با ایسنا در خصوص وضعیت ترافیک در استان اظهار کرد: وضعیت ترافیک در سطح شهر مشهد و کلیه شهرستان ها با توجه به کاهش سفرهای درون شهری به واسطه ویروس کرونا، کاهش داشته است.

در شهر مشهد در محدوده انتهای بلوار وکیل آباد بار ترافیکی داشته که دلیل آن انجام تب سنجی در ورودی طرقبه و شاندیز است اما در رصدی که هم اکنون صورت گرفت، ترافیک در آن منطقه نیز روان شده و تنها کمی طول صف وجود دارد که علت آن فعالیت عمرانی در انتهای بلوار وکیل آباد است.

وی افزود: خوشبختانه در مجموع بار ترافیکی در شهر مشهد وجود ندارد و سطح استان نیز چنین وضعیتی دارد و به واسطه ویروس کرونا ترافیک به شدت کاهش یافته است.

ضرورت ایجاد محدودیت در ورودی شهرها رییس پلیس راهور خراسان رضوی در خصوص ضرورت ایجاد محدودیت در راه های استان بیان کرد: ما در درون شهری برنامه ای برای محدودیت نداریم و اگر قرار بر محدودیت باشد در ورودی شهر مشهد و شهرستان ها باید رخ دهد اما تص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تب سنجی و فعالیت عمرانی علت ترافیک در انتهای وکیل آباد است

تب سنجی و فعالیت عمرانی علت ترافیک در انتهای وکیل آباد است