مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اسفند 1398 ساعت 11:502020-03-11ورزشي

دو سهمیه المپیک برای بوکسورهای ایران/ موسوی هم مسافر توکیو شد


تیم ملی بوکس ایران توانست با کسب دو سهمیه المپیک، به کار خود در رقابت های انتخابی قاره آسیا به میزبانی اردن پایان دهد.

- تیم ملی بوکس ایران توانست با کسب دو سهمیه المپیک، به کار خود در رقابت های انتخابی قاره آسیا به میزبانی اردن پایان دهد.

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت های آخرین روز مسابقات بوکس انتخابی المپیک در قاره آسیا به میزبانی اردن، شاهین موسوی بوکسور 75 کیلوگرم ایران با شکست دادن حریف مغولستانی، توانست دومین سهمیه ایران برای المپیک 2020 توکیو را به دست آورد.

به این ترتیب تیم ملی ایران با کسب دو سهمیه، به کار خود در این رقابت ها پایان داد.

بوکسور میان وزن تیم ملی ایران در راند نخست بازی کاملا به مسلط بود و با رای داوران برنده رینگ معرفی شد، در راند دوم هم موسوی بازی را تهاجمی شروع کرد و 30 ثانیه مانده به پایان راند، ابروی بوکسور مغولستان دچار خونریزی شد تا با رای داوران، بازی 2 بر صفر به سود نماینده ایران پایان یابد.

پیش از این نیز دانیال شه بخش با شکست دادن حریفی از هنگ کنگ، سهمیه وزن 57 کیلوگرم را به دست آورده بود.

این مسابقات از روز سه شنبه هفته گذشته در شهر امان پایتخت کشور اردن آغاز شده بود که 151 بوکسور از 35 کشور قاره های آسیا و اقیانوسیه در بخش مردان حضور داشتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دو سهمیه المپیک برای بوکسورهای ایران/ موسوی هم مسافر توکیو شد

دو سهمیه المپیک برای بوکسورهای ایران/ موسوی هم مسافر توکیو شد