مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اسفند 1398 ساعت 11:362020-03-11سياسي

پویش کمک به همنوع در خراسان جنوبی اجرا می شود


به گزارش خبرگزاری مهر، رضا سلم آبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و تهدید سلامت مردم، در روند کار و مشاغل اختلالاتی ایجاد شده است.

وی با اشاره به اهمیت تأمین سلامت افراد و لزوم قرنطینه خانگی، افزود: در این خصوص بسیاری از کارمندان به جای حضور در اداره، دور کاری می کنند، بسیاری از کارگران هم می توانند از بیمه بیکاری خود استفاده کنند، مددجویان نهادهای حمایتی هم حداقل مستمری برای تأمین مایحتاج ضروری خود خواهند داشت.

اما متأسفانه در این بین برخی از افراد از جمله کارگران سر گذر که فاقد شغل ثابت هستند، علاوه بر بیمه نبودن، حقوقشان به صورت روزمزدی است و اگر کاری نداشته باشند، هیچ درآمدی هم نخواهند داشت.

مدیر کل کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: اما سلامت افراد از کار مهم تر است و اگر سلامت تهدید شود، معیشت هم از بین خواهد رفت.

سلم آبادی با اشاره به اینکه تهدید سلامت جامعه، این افراد را بیکار کرده است، افزود: اما اکنون هم سلامت و هم معیشت این اقشار تهدید شده است، چرا که اگر به معیشت رسیدگی نشود، خود به خود سلامت هم تهدید می شود.

وی ادامه داد: اکنون کمیته امداد فارغ از رسیدگی به جامعه هدف خود و بر اساس وظیفه انسانی اش، در تلاش است تا با راه اندازی پویش مردمی، برای کمک به این اقشار آسیب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پویش کمک به همنوع در خراسان جنوبی اجرا می شود

پویش کمک به همنوع در خراسان جنوبی اجرا می شود