مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 اسفند 1398 ساعت 22:202020-03-09پزشكي

موردمشکوک به ویروس کرونا در پلدخترمشاهده شد


رییس مرکز بهداشت پلدختر از مشاهده یک مورد مشکوک به ویروس کرونا در این شهرستان خبر داد.

- سیدعباس میرهاشمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فارس در پلدختر اظهار داشت: شب گذشته جوان 20 ساله به بیمارستان امام خمینی (ره) پلدختر مراجعه کرد که دارای یکسری از علائم کرونا بود.

وی افزود: چون علائم ویروس کرونا با سایر علائم بیماری های ویروسی مثل آنفولاآنزا مشترک است، وی به مرکز استان (خرم آباد) جهت آزمایش اعزام شد.

رییس مرکز بهداشت پلدختر با بیان این که هنوز مورد مثبتی از ابتلا به بیماری کرونا در این شهرستان مشاهده نشده است، گفت: این فرد اهل یکی از شهرهای شمالی استان لرستان که دارای نسبت فامیلی با خانواده پلدختری بود که چند روز میهمان این خانواده بود.

  وی افزود: خانواده پلدختری که میهمان پذیر بوده تحت قرنطینه قرار دارد و از کلیه اعضای خانواده نمونه گرفته و ارسال شد، منتظر جواب هستیم.

میرهاشمی یادآورشد: هر بیماری که با علائم کرونا مراجعه کند کرونایی محسوب نمی شود مگر این که تست قحطی و مثبت آن اعلام شود.

وی از مردم خواست نکات و دستورات بهداشتی مقابله با ویروس کرونا را رعایت و خود مراقبتی را جدی بگیرند و در منزل بمانند.

رییس مرکز بهداشت پلدختر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونامردم از تجمع در اماکن عمومی خودداری و از سفرهای غیر ضروری بپر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موردمشکوک به ویروس کرونا در پلدخترمشاهده شد

موردمشکوک به ویروس کرونا در پلدخترمشاهده شد