مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 اسفند 1398 ساعت 08:562020-03-09بين الملل

چین در واکنش به شلیک پرتابه کره شمالی، خواستار مذاکره شد


درپی شلیک سه پرتابه کره شمالی به سمت دریای ژاپن، وزرات امور خارجه چین از طرف های درگیر درخواست کرد به گفت وگو و رایزنی برای رسیدن به صلح پایدار ادامه دهند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دولت چین  به شلیک سه پرتابه توسط کره شمالی به سمت دریای ژاپن واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری رویترز ، گنگ شوانگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه  از همه طرف های درگیر درخواست کرد رایزنی ها و گفت وگوها را تا رسیدن به صلحی پایدار در شبه جزیره کره ادامه دهند.

صبح امروز (دوشنبه) خبرگزاری یونهاپ گزارش داد که کره شمالی سه پرتابه جدید به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرده است که نوع، برد پرواز و ارتفاع سه موشک جدید هنوز مشخص نیست اما منابع ژاپنی گفته اند که این موشکها از نوع بالستیک بوده است.

 این ستاد 12 اسفند ماه نیز اعلام کرده بود که کره شمالی دو پرتابه به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

این اولین آزمایش موشکی کره شمالی در سال 2020 میلادی بوده و پس از اتمام ضرب الأجل پیونگ یانگ به آمریکا برای رسیدن به توافق بر سر تحریم ها انجام شد.

مذاکره کنندگان اتمی کره شمالی و آمریکا برای اولین بار از زمان نشست ویتنام (نخستین دیدار ترامپ و کیم جونگ اون) در واپسین ماه های سال 2019 میلادی در شهر استکهلم در سوئد دیدار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چین در واکنش به شلیک پرتابه کره شمالی، خواستار مذاکره شد

چین در واکنش به شلیک پرتابه کره شمالی، خواستار مذاکره شد