مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 اسفند 1398 ساعت 08:302020-03-09اقتصادي

قادری: تأمین بودجه با فشارهای مالیاتی در شرایط فعلی کار غلطی است


منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم گفت: دولت اگر به دنبال افزایش درآمدهای مالیاتی خود است باید امروز از تولیدکنندگان حمایت کند، افزایش بودجه با فشارهای مالیاتی در شرایط فعلی کار غلطی است.

- جعفر قادری منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: با توجه به شرایطی که امروز شاهد آن هستیم و علاوه بر تحریم ها ویروس کرونا نیز بر بخش های مختلف و از جمله بخش تولید سایه انداخته، ضروری است تا از بخش تولید کشور حمایت های لازم به عمل آید.

اگر دولت به فکر افزایش درآمدهای مالیاتی خود است، اگر ما به فکر کم کردن بیکاری هستیم، اگر به دنبال رونق تولید و.

هستیم باید امروز به حمایت از تولید و رفع موانع پیش روی آن بپردازیم.

منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم اظهار داشت: دولت امروز باید با معافیت های مالیاتی کوتاه مدت و همین طور استمهال وام تولیدکنندگان شرایط مناسب تری را فراهم کند و با ایجاد تنفس برای بخش تولید، شرایط این بخش را بهبود بخشد.

قادری خاطرنشان کرد: از سوی دیگر دولت باید با واگذاری بخش های اقتصادی خود به بخش خصوصی و حمایت از این بخش کارهای خود را سبک تر کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قادری: تأمین بودجه با فشارهای مالیاتی در شرایط فعلی کار غلطی است

قادری: تأمین بودجه با فشارهای مالیاتی در شرایط فعلی کار غلطی است