مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 اسفند 1398 ساعت 07:062020-03-09بين الملل

نقش شهید سلیمانی در حل اختلاف احزاب عراقی از زبان وزیر کشور پیشین عراق


وزیر کشور پیشین عراق با انتقاد از اختلافات جاری میان رهبران گروه های سیاسی شیعی، نقش فرمانده شهید نیروی قدس سپاه در متحد کردن این رهبران را یادآور شد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، محمد الغبان وزیر کشور اسبق عراق، با تمجید از نقش سپهبد شهید قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در متحد کردن شیعیان عراق گفت: وی همواره شیعیان این کشور را که اکنون نیز دچار شکاف شده اند، گرد هم جمع می کرد.

وی طی بیانیه ای که نسخه ای از آن در پایگاه خبری المسله منتشر شد، گفت: شاهد شکاف شدیدی در ساختار [احزاب] شیعیان در قبال بحران نخست وزیری عراق هستیم و با وجود تلاش های جاری برای حل این مسئله و اختلافات میان رهبران شیعی، نور امیدی برای عبور از این امر دیده نمی شود.

الغبان ادامه داد: دلیل عدم دستیابی به راهکاری در این باره، پافشاری برخی رهبران شیعی بر دیدگاه های خود است، بدون آنکه هیچ گونه انعطافی نشان دهند که بتواند در نهایت به توافق مقبول همه طرف ها منجر شود.

الغبان درباره تداوم اختلافات جاری بدون دستیابی به راهکار و امکان عبور از مهلت قانونی دوم برای انتخاب نخست وزیر گفت: من انتظار دارم که با وجود کلیه تلاش ها و دیدارها و نشست های جاری، آنها از مهلت قانونی جدید نیز برای انتخاب نخست وزیر عبور کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش شهید سلیمانی در حل اختلاف احزاب عراقی از زبان وزیر کشور پیشین عراق

نقش شهید سلیمانی در حل اختلاف احزاب عراقی از زبان وزیر کشور پیشین عراق