مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 اسفند 1398 ساعت 09:362020-03-07اقتصادي

فناوری پیشران اصلی اقتصاد کشور است/تولیداشتغال با تحول دیجیتالی


معاون راهبری فنی مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه با تحول دیجیتالی اشتغال ایجاد می شود، گفت: تلاقی فناوری­ ها با حوزه­ های مختلف کسب ­و­کار در کنار تغییر نیازهای مشتریان ، - عباس آسوشه معاون راهبری فنی مرکز ملی فضای مجازی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه فناوری پیشران اصلی اقتصاد کشوراست، گفت: توسعه فناوری­ های مختلف و رسوخ آن به بخش­های تولیدی و خدمات در کسب ­و­کارهای مختلف، باعث شده تا صنایع و خدمات جدید در سطح بهتری امکان ظهور پیداکنند و متناسب با آن، بهره ­وری در عرصه اقتصاد از یک روند فزاینده برخوردار شود.

* افزایش بهره وری و اشتغال با تحول دیجیتالی وی افزود: افزایش بهره ­وری، رفاه عمومی و اشتغال­زایی ناشی از تحول دیجیتالی امروزه با عنوان توسعه اقتصاد دیجیتال شناخته می­ شود.

اقتصاد دیجیتال یا اقتصاد اینترنتی را می­ توان انجام فعالیت­ های اقتصادی و اجتماعی بر بستر فناوری اطلاعات و ارتباطات تعریف کرد که در این اقتصادِ نوین، شبکه­ سازیِ دیجیتالی و توسعه زیرساخت­ های ارتباطی، بستری جهانی فراهم می ­آورد که در آن افراد و سازمان­ها با تجهیز به راهبردها، به تعامل با یکدیگر ، برقراری ارتباط ، انجام فعالیت­های اقتصادی و همکاری و جستجوی اطلاعات می­ پردازند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فناوری پیشران اصلی اقتصاد کشور است/تولیداشتغال با تحول دیجیتالی

فناوری پیشران اصلی اقتصاد کشور است/تولیداشتغال با تحول دیجیتالی