مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 اسفند 1398 ساعت 06:572020-03-07اجتماعي

سامانه بارشی، آخر وقت امروز از آذربایجان غربی خارج می شود


مهدی صابری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این سامانه بارشی در ابتدا همراه با بارش های پراکنده است ولی به تدریج در استان تقویت می شود.

وی با بیان اینکه در نقاط مرتفع بارندگی ها به صورت برف خواهد بود، ادامه داد: پس از خروج این سامانه، تا آخر هفته بارش چشمگیری در استان رخ نخواهد داد.

وی با اشاره به دمای هوای استان در 24 ساعت گذشته اظهار داشت: در این مدت تکاب با دمای سه درجه سانتی گراد زیر صفر سردترین شهر استان بود.

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی ادامه داد: دمای هوای ارومیه نیز در 24 ساعت گذشته، سه درجه سانتی گراد بالای صفر بود.

اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی دارای 18 ایستگاه هواشناسی اصلی و تکمیلی و بیش از 120 ایستگاه باران سنجی و اقلیم شناسی است.

آذربایجان غربی از استان های شمال غربی کشور است که در منطقه ای کوهستانی واقع شده و میانگین بارندگی سالانه در این استان در حدود 340 میلی متر است.

بارش های استان از شهریورماه شروع می شود و تا اوایل خرداد هر سال ادامه می یابد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سامانه بارشی، آخر وقت امروز از آذربایجان غربی خارج می شود

سامانه بارشی، آخر وقت امروز از آذربایجان غربی خارج می شود