مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 اسفند 1398 ساعت 07:252020-03-06اقتصادي

پویش حمایت از مستاجران مشهدی در شرایط کرونایی


علی اصغر مرادزاده روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این پویش را مشاوران معاملات املاک با هدف رعایت حال مستاجران در شرایط رکود بازار و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها شکل داده اند.

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی بسیاری از مستاجرین واحدهای مسکونی و تجاری قادر به پرداخت اجاره اسفندماه خود نیستند و از آنجا که مشاوران املاک رابط بین موجر و مستاجر هستند با پیوستن به این پویش به موجرها توصیه می کنند که رعایت حال مستاجران را بکنند و اگر آنان برای پرداخت اجاره بها مهلت بیشتری خواستند این فرصت را به مستاجران بدهند.

رییس اتحادیه صنف مشاوران معاملات املاک مشهد گفت: از آنجا که 70 درصد مشاوران معاملات املاک در مشهد خودشان مستاجر هستند شرایط مستاجران را بیشتر از باقی مردم درک کرده و در این پویش فعالتر عمل می کنند و با مالک یا موجر تماس گرفته و رضایت وی را برای تخفیف در اجاره جلب می کنند.

مرادزاده افزود: در حال حاضر شرایط مستاجران واحدهای تجاری به مراتب سخت تر از مستاجران واحدهای مسکونی است زیرا بازار به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده و بسیاری از مستاجران واحدهای تجاری درآمدی ندارند.

وی ادامه داد: شرایط ناشی از بحران بیماری همه گیر کرونا وضعیت کسب و کار را برای مشاوران معاملات املاک نیز سخت کرده به طوری که مستاجران یا مالکان خانه ها به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پویش حمایت از مستاجران مشهدی در شرایط کرونایی

پویش حمایت از مستاجران مشهدی در شرایط کرونایی