مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 اسفند 1398 ساعت 14:402020-03-04پزشكي

شهروندان دماوندی از حضور در تجمعات و مراکز شلوغ خودداری کنند


فرماندار دماوند با اشاره به آماده باش کامل برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در شهرستان گفت: شهروندان دماوندی از حضور در تجمعات و مراکز شلوغ خودداری کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجید صفری عصر چهارشنبه در چهارمین نشست کمیته پیشگیری از بیماری کرونا اظهار داشت: همه اقدامات پیشگیرانه شیوع بیماری کرونا در شهرستان دماوند باید به صورت مستمر پیگیری و اجرا شود.

صفری گفت: شهرداری ها و بخشداری ها باید نسبت به تشکیل کمیته مدیریت بحران در شهرها و روستاها اقدام و تدابیر لازم را جهت شیوع این بیماری اتخاذ نمایند.

فرماندار دماوند بیان داشت: شبکه بهداشت و درمان کمبودها و مشکلات خود را اعلام کند تا بتوانیم هرچه زودتر نسبت به تأمین آنها اقدام کنیم.

وی افزود: اجرای طرح ضدعفونی معابر و اماکن عمومی شهرها به صورت دائم باید تداوم داشته باشد و مردم جهت حفظ سلامتی خود و برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری، باید از حضور در تجمعات و مراکز شلوغ خودداری کنند و همچنین لازم است تا شهروندان اصول بهداشتی را رعایت و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهروندان دماوندی از حضور در تجمعات و مراکز شلوغ خودداری کنند

شهروندان دماوندی از حضور در تجمعات و مراکز شلوغ خودداری کنند