مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 اسفند 1398 ساعت 09:202020-03-04پزشكي

نگران آلودگی بسته های پستی نباشید


مدیرکل پست خوزستان با بیان اینکه با توجه به شرایط به وجود آمده در خصوص شیوع بیماری کرونا میزان ارسال مرسوله های پستی از سوی مردم کاهش پیدا کرده است، - ایسنا/خوزستان مدیرکل پست خوزستان با بیان اینکه با توجه به شرایط به وجود آمده در خصوص شیوع بیماری کرونا میزان ارسال مرسوله های پستی از سوی مردم کاهش پیدا کرده است، گفت: مردم نگران بسته های پستی که به دست آن ها می رسد، نباشند.

مهران حموله در گفت وگو با ایسنا، در خصوص اقدامات انجام شده پست خوزستان در زمینه مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: محموله های پستی پیش از آنکه به دست گیرنده ها برسد، 48 ساعت قرنطینه می شوند و پس از انجام اقدامات ضدعفونی به دست گیرندگان می رسد.

وی افزود: همه توزیع کنندگان پستی که کار رساندن محموله های پستی را به عهده دارند، مجهز به دستکش و ماسک هستند تا به صورت مستقیم با مرسوله ها تماس نداشته باشند.

همچنین به صورت روزانه کار ضدعفونی نیز در مراکز پستی انجام می شود تا شاهد مساله خاصی در این زمینه نباشیم.

مدیرکل پست خوزستان با بیان اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به بیماری کرونا در کارکنان پست کشور و استان خوزستان مشاهده نشده است و کارکنان پست در سلامت هستند، تصریح کرد: اقداماتی با همکاری مراکز بهداشت و درمان شهرستان در حال انجام است و دستورالعمل های ارائه شد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگران آلودگی بسته های پستی نباشید

نگران آلودگی بسته های پستی نباشید