مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 اسفند 1398 ساعت 15:202020-03-03فرهنگي

ششمین جلسه محفل ادبی فیض به صورت مجازی برگزار شد

ششمین جلسه محفل ادبی فیض به صورت مجازی برگزار شد

ششمین جلسه «محفل ادبی فیض» به دلیل شیوع ویروس کرونا، با شعار ترویج فرهنگ همدلی و امیدبخشی، با حضور شماری از استادان و شاعران کشور به صورت مجازی برگزار شد.

- ششمین جلسه محفل ادبی فیض به دلیل شیوع ویروس کرونا، با شعار ترویج فرهنگ همدلی و امیدبخشی، با حضور شماری از استادان و شاعران کشور به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در پی شیوع بیماری کرونا ششمین جلسه محفل ادبی فیض با هدف پیشگیری از اشاعه این ویروس و ترویج فرهنگ همدلی و امیدبخشی با بهره مندی از گنجینه گران بهای شعر و ادب فارسی، با مشارکت ویدئویی 174 نفر از اعضای این محفل و انتشار 65 فایل صوتی و تصویری به شیوه مجازی برگزار شد.

این محفل ادبی با خوانش شعر معروف فیض کاشانی با مطلع بیا تا مونس هم یار هم غمخوار هم باشیم/ انیس جان غم فرسوده بیمار هم باشیم توسط مرتضی یراق بافان آغاز و در ادامه با انتشار ویدئوی شعرخوانی استادان و شاعران مطرح کشور ادامه یافت.

شعرخوانی اعضای کودک و نوجوان و انتشار یادداشت همایون شاهمرادی کتابدار ویژه نابینایان کتابخانه مرکزی پارک شهر با موضوع دلتنگی برای فضای کتابخانه در ایام تعطیلی کتابخانه ها؛ خوانش دیباچه گلستان توسط نرگش بدشت، گوینده و تهیه کننده رادیو و یکی از اعضای محفل فیض که این روزها در بستر بیماری به سر می برد و همچنین انتØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ششمین جلسه محفل ادبی فیض به صورت مجازی برگزار شد

ششمین جلسه محفل ادبی فیض به صورت مجازی برگزار شد