مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 اسفند 1398 ساعت 12:302020-02-29دانش

مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی تمدید شد / حضور 36 هزار نفر در مرحله اول


آبتین حیدرزاره، رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: با توجه به اینکه از ساعت 10 شب گذشته به دلیل پاره اختلالات داوطلبان کارشناسی ارشد در ثبت نام با اشکال مواجه شده اند از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 14 اسفند ماه تا ساعت .

- آبتین حیدرزاره، رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: با توجه به اینکه از ساعت 10 شب گذشته به دلیل پاره اختلالات داوطلبان کارشناسی ارشد در ثبت نام با اشکال مواجه شده اند از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 14 اسفند ماه تا ساعت 24 روز جمعه 16 اسفند ماه سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی مجددا برای ثبت نام باز خواهد شد.

همچنین داوطلبان از 25 تا 27 فروردین ماه 99 نیز مهلت دارند برای ثبت نام و ویرایش اطلاعات خود به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه کنند.

حیدرزاده ادامه داد: با بیان اینکه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از 30 بهمن ماه آغاز شده است و تا ساعت 16 امروز10 اسفند 98 ادامه خواهد داشت؛ اظهار کرد: تا امروز 10 اسفند ماه بیش از 36 هزار نفر نسبت به ثبت نام اقدام کرده اند.

با توجه به این که تا یک ساعت دیگر سامانه ثبت نام بسته می شود بهتر است داوطلبان هرچه سریع تر نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی تمدید شد / حضور 36 هزار نفر در مرحله اول

مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی تمدید شد / حضور 36 هزار نفر در مرحله اول