مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 اسفند 1398 ساعت 11:402020-02-29اجتماعي

ورود سامانه بارشی به اصفهان از روز دوشنبه/افزایش 2 تا 3 درجه ای دما


کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان گفت: از بعدازظهر یکشنبه با ورود سامانه بارشی به استان اصفهان به تدریج شاهد افزایش ابر و وزش باد نسبتاً شدید خواهیم بود.

- حجت الله علی عسگریان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نقشه های هواشناسی بیانگر استقرار جوی نسبتاً پایدار تا اواسط روز یکشنبه بر روی استان اصفهان است.

وی افزود: بر این اساس در اکثر مناطق استان آسمان به صورت صاف تا قسمتی ابری و در مناطق مرکزی غبار محلی پیش بینی می شود.

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان با اشاره به اینکه از بعدازظهر یکشنبه با ورود سامانه بارشی به استان اصفهان به تدریج شاهد افزایش ابر و وزش باد نسبتاً شدید خواهیم بود، تاکید کرد: اواخر یکشنبه و اوایل دوشنبه در مناطق غرب و شمال بارش باران پیش بینی می شود اما شدت بارش ها چندان زیاد نخواهد بود.

دمای هوا طی 24 ساعت آینده افزایش خواهد داشت وی با اشاره به اینکه دمای هوا طی 24 ساعت آینده در اکثر مناطق 2 تا 3 درجه افزایش خواهد داشت، تاکید کرد: بیشینه دما در کلانشهر اصفهان امروز به 20 درجه سانتی گراد بالای صفر و کمینه دما صبح فردا به شش درجه سانتی گراد بالای صفر می رسد.

علی عسگریان با اشاره به اینکه روز شنبه هوای شهر اصفهان صاف تا قسمتی ابری و غبار محلی، گاهی وزش باد خواهد بود، گفت: روز یک شنبه در اصفها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود سامانه بارشی به اصفهان از روز دوشنبه/افزایش 2 تا 3 درجه ای دما

ورود سامانه بارشی به اصفهان از روز دوشنبه/افزایش 2 تا 3 درجه ای دما