مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 اسفند 1398 ساعت 10:002020-02-28اقتصادي

ملخ ها؛ مهمانان ناخوانده فارس


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: از جمعه گذشته دستجات ملخ از سمت عربستان به کشور وارد شده و شهرهای هرمزگان و بوشهر را آلوده کرده که در این میان شهرهای مهر و لامرد نیز مورد هجوم قرار گرفته است.

- حمید دبیری در گفت وگو با خبرنگار فارس در شیراز با اشاره به اینکه تاکنون خسارتی از هجوم ملخ ها در استان های درگیر گزارش نشده است، اظهار داشت: ملخ های صحرایی به علت اینکه همه چیز خوارند و به سبزه ها هجوم می برند، بسیار خطرناک هستند.

وی افزود: پیش بینی می شود ملخ های صحرایی متراکم تر از سال گذشته وارد کشور شوند و استان هایی که سال گذشته درگیر بودند، امسال نیز درگیر شوند.

دبیری با بیان اینکه در ماه های پیش رو احتمال هجوم ملخ تخم گذاری شده سال گذشته نیز در فارس وجود دارد، ادامه داد: سال گذشته مبارزه با ملخ صحرایی در 45 هزار هکتار از اراضی فارس انجام شد و امسال نیز پیش بینی می شود که مبارزه در 60 هزار هکتار از اراضی استان انجام شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس، اضافه کرد: توصیه ما به کشاورزان این است که سم پاش ها را آماده و روزی 2 بار به مزرعه خود سرکشی کنند.

دبیری با اعلام اینکه سم مورد نیاز به صورت رایگان در اختیار کشاورزان قرار می گیرد، گفت: کشاورزان و مردم پس از مشاهده ملخ ها به نزدیک ترین مرکز جهاد کشاورزی ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ملخ ها؛ مهمانان ناخوانده فارس

ملخ ها؛ مهمانان ناخوانده فارس