مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 اسفند 1398 ساعت 12:052020-02-27اقتصادي

افزون بر 1300 هکتار از اراضی آران وبیدگل بیابان زدایی شد

افزون بر 1300 هکتار از اراضی آران وبیدگل بیابان زدایی شد

رضا شفیعی روز پنجشنبه به مناسبت هفته منابع طبیعی در نشستی با اصحاب رسانه آران وبیدگل افزود: عملیات بیابان زدایی شامل نهالکاری 150 هکتاری در کانون بحران شمال سفیدشهر، بذرکاری 100 هکتاری در کویر ابوزیدآباد، قلمه کاری، نهالکاری و مالچ پاشی 800 هکتار از اراضی بیابانی در مناطق کویری ابوزیدآباد بوده است که عملیات مالچ پاشی تا آخر امسال به پایان می رسد.

وی بیان کرد: برای اجرای این عملیات ها افزون بر 410 میلیارد ریال بودجه از صندوق توسعه ملی کشور تخصیص داده شد که 400 میلیارد ریال برای مالچ پاشی و سایر آن به نهالکاری و بذرپاشی اختصاص یافته است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران وبیدگل به اجرای 2 عملیات آبخیزداری در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: عملیات این بندهای خاکی با اعتبار 23 میلیارد ریال در روستاهای محمدآباد و علی آباد فخره در سال جاری آغاز شد که اولی به بهره برداری رسید و دومی تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی شعار امسال هفته منابع طبیعی را نهالکاری همگانی برای ایرانی سرسبز عنوان کرد و اظهار داشت: 10 هزار اصله نهال نیز در هفته منابع طبیعی امسال بین شهروندان آران وبیدگل توزیع خواهد شد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران وبیدگل یادآور شد: نتیجه عملیات بیابان زدایی و نهالکاری از سال 1349 موجب ایجاد 120 هزØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزون بر 1300 هکتار از اراضی آران وبیدگل بیابان زدایی شد

افزون بر 1300 هکتار از اراضی آران وبیدگل بیابان زدایی شد