مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 اسفند 1398 ساعت 11:252020-02-27اقتصادي

دام های فاقد هویت و پلاک قاچاق محسوب می شوند


غلامرضا قوسی روز پنجشنبه با اشاره به اینکه این طرح از بهمن پارسال آغاز شد افزود: هزینه هویت گذاری برای هر دام سبک 2 هزار و 400 تومان و دام سنگین هفت هزار تومان برای هر راس است.

وی با اعلام اینکه طرح پلاک گذاری دام با هدف جلوگیری از قاچاق دام در استان انجام می شود اظهار داشت: براساس مصوبه هیات دولت در بهمن پارسال مقرر شد تمامی دام ها به منظور جلوگیری از قاچاق دام پلاک گذاری شوند و هویت آنها در سامانه پنجره واحد جهاد کشاورزی ثبت شود.

وی گفت: ساماندهی حمل و نقل و فروش دام، برآورد تولید دام کشور، قابل شناسایی و پیگیری بودن دام ها، جلوگیری از قاچاق دام، کنترل بیماری های دام، پیشگیری و اقدام به موقع برای واکسیناسیون دام، اعطای تسهیلات اشتغال و بیمه دام از مزایای اجرای این طرح است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، اتحادیه دامداران کشور را مجری اجرای این طرح معرفی و تصریح کرد: دامداران در اسرع وقت برای هویت گذاری دام خود به اتحادیه دامداران استان و شرکت های تعاونی و کارگزاران بیمه محصولات کشاورزی مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه مهلت هویت گذاری دام در خراسان جنوبی تمام شده است افزود: حدود 60 درصد گاو و گوساله و بیش از 51 درصد جمعیت شتر و 15 درصد گوسفند در استان هویت گذاری شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دام های فاقد هویت و پلاک قاچاق محسوب می شوند

دام های فاقد هویت و پلاک قاچاق محسوب می شوند