مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 اسفند 1398 ساعت 05:502020-02-27اقتصادي

85 هزار تن گندم در استان سمنان خریداری شد/ توزیع 66.5 هزار تن آرد


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان درباره آمار خرید گندم از بهره برداران استان طی سال جاری، گفت: 85 هزار و 239 تن گندم در استان خریداری شده است.

- محمدباقر منوچهری در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به اینکه شهرستان های میامی، شاهرود عمده تولیدکنندگان گندم استان سمنان محسوب می شوند، بیان کرد: در سال جاری اداره کل غله و خدمات بازرگانی 85 هزار و 239 تن گندم از بهره برداران خریداری کرده است.

وی از استقرار 32 مرکز خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در شهرستان های استان سمنان طی سال 98 خبر داد و افزود: اداره کل غله و خدمات بازرگانی در سال جاری همچنین 130 نماینده خرید را در سراسر استان به کار گرفته است.

خرید 731 تن کلزا از کشاورزان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان همچنین از خرید 731 تن کلزا از کشاورزان استان خبر داد و گفت: در سال جاری همچنین 500 تن دانه روغنی آفتابگردان از بهره برداران عمدتاً شهرستان میامی خریداری شده است.

منوچهری بابیان اینکه 45 هزار و 201 تن آرد در سال جاری بین نانوایی های دولتی و 21 هزار و 300 تن آرد بین نانوایی های آزاد پز استان سمنان توزیع شده است، بیان داشت: 9 هزار و 407 تن شکر موردنیاز استان نیز از طریق این اداره کل تأمین شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

85 هزار تن گندم در استان سمنان خریداری شد/ توزیع 66.5 هزار تن آرد

85 هزار تن گندم در استان سمنان خریداری شد/ توزیع 66.5 هزار تن آرد