مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 اسفند 1398 ساعت 13:052020-02-26سياسي

نانوایی های قم نیازمند پک بهداشتی هستند/ لزوم افزایش سهمیه آرد


از یک هفته گذشته پیگیر دریافت وسائل بهداشتی برای نانوایی ها هستیم اما با وجود وعده هایی که علوم پزشکی قم داده است، - قم - رییس اتحادیه نانوایان قم گفت: از یک هفته گذشته پیگیر دریافت وسائل بهداشتی برای نانوایی ها هستیم اما با وجود وعده هایی که علوم پزشکی قم داده است، هنوز موفق به دریافت نشده ایم.

علی اکبر زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار داشت: از 20 روز گذشته اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری از شیوع کرونا در نانوایی ها انجام شده و آموزش های بهداشتی لازم ارائه شده است.

وی با بیان اینکه در فضای مجازی آموزش های لازم به نانوایی ها ارائه می شود، افزود: برخی از نانوایی ها با احساس مسئولیت خود در نانوایی برگه ای چاپ کرده اند که حتی المقدور از کارت خوان استفاده شود و دستگاه pos خود را دائماً ضدعفونی می کنند.

رییس اتحادیه نانوایان قم تصریح کرد: از یک هفته گذشته پیگیر دریافت وسایل بهداشتی برای نانوایی ها هستیم اما با وجود وعده هایی که علوم پزشکی قم داده است، هنوز موفق به دریافت نشده ایم و حتی به هلال احمر ارجاع داده شده که آنها نیز با قیمت بالا قصد فروش وسایل را دارند در حالی که نانوایی ها نیازمند داشتن پک بهداشتی هستند.

وی با بیان اینکه به نانوایی ها اعلام شده که در صورت بیماری هر یک از نانوایان وی در محل کار حضور نیابد، گفت: از آنجایی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نانوایی های قم نیازمند پک بهداشتی هستند/ لزوم افزایش سهمیه آرد

نانوایی های قم نیازمند پک بهداشتی هستند/ لزوم افزایش سهمیه آرد