مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 اسفند 1398 ساعت 08:402020-02-26ورزشي

اعلام رای پرونده قدوس در CAS/هافبک ایرانی باید 3 میلیون یورو جریمه بدهد؟


یک رسانه سوئدی مدعی شد که باشگاه استرشوندس در پرونده هافبک ایرانی اش باید تنها یک میلیون یورو جریمه پرداخت کند.

- به گزارش خبرگزاری فارس، سامان قدوس، هافبک ایرانی آمیان پیش از امضای قرارداد با این باشگاه فرانسوی با باشگاه اوئسکا اسپانیا قرارداد امضا کرد و این قرارداد برای او دردسرساز شد.

محرومیت 4 ماهه و جریمه 4 میلیون یورویی حاصل این اشتباه بزرگ هافبک ایرانی بود.

قدوس 2 ماه پیش محرومیتش به پایان رسید و دوباره توانست برای آمیان به میدان برود.

اما درباره پرداخت جریمه 4 میلیون یورویی با باشگاه استرشوندس سوئد به توافق نرسید.

هافبک ایرانی به دادگاه عالی ورزش شکایت کرد و خواستار این شد تا این جریمه میان او و باشگاه سوئدی تقسیم شود چون استرشوندس حاضر به پرداخت هیچ مبلغی نیست.

در این راستا امروز منبعی آگاه از باشگاه استرشوندس در مصاحبه با سایت  Sportbladet سوئد درباره پرونده قدوس در دادگاه عالی ورزش گفت: باشگاه استرشوندس باید مبلغ 10 میلیون کرون (یک میلیون یورو) درباره پرونده سامان قدوس به اوئسکا پرداخت کند.

در صورت صحت این ادعای منبع آگاه از باشگاه سوئد، قدوس باید 30 میلیون کرون (3 میلیون یورو) باقی مانده از جریمه را خودش پرداخت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام رای پرونده قدوس در CAS/هافبک ایرانی باید 3 میلیون یورو جریمه بدهد؟

اعلام رای پرونده قدوس در CAS/هافبک ایرانی باید 3 میلیون یورو جریمه بدهد؟