مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 اسفند 1398 ساعت 12:002020-02-25اقتصادي

تداوم پرداخت ارز دولتی برای تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی در سال 99/کاسبان کرونا در دام می افتند


سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه ارز دولتی برای تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده نیز تخصیص خواهد یافت، گفت: کاسبان کرونا در دام خواهند افتاد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی ربیعی در جلسه مشترک با تولیدکنندگان و وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: برای تامین اقلام مورد نیاز جهت مقابله با ویروس کرونا آمادگی لازم را داشته و مطمئن هستیم به همت وزارت صنعت و تکنولوژی هایی که در حوزه تولید در اختیار است، توان پاسخگوی به نیاز جامعه ایران و فراتر از آن نیز وجود دارد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه، تاریخ بعدها در مورد ما قضاوت می کند، افزود: باید از پزشکان و خدمه بیمارستان ها تشکر کرد و امیدواریم آنها بتوانند تحت پروتکل ها، این مشکل را حل کنند.

وی تصریح کرد: مهمترین داروی ضد کرونا اعتماد داشتن است؛ اعتماد به نظام پزشکی و تولید است و آدم ها با کنش های شخصی، رفتارهای اقتصادی و خریدهای خود به این چرخه کمک می کنند.

ربیعی گفت: دولت با مردم در راستای شیوع ویروس کرونا، صادقانه صحبت کرده است، اما باید اشاره داشت که مساله کرونا اجتماعی شده و بر ابعاد اقتصاد کشور نیز اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه اقدامات جدی و سختگیرانه خواهیم داشت، اما باید این اقدام اطمینان بخش و حلال مسائل باشد، گفت: هدف اصلی ضمن همه اقدامات ایجاد آرامش در جامعه بوده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تداوم پرداخت ارز دولتی برای تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی در سال 99/کاسبان کرونا در دام می افتند

تداوم پرداخت ارز دولتی برای تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی در سال 99/کاسبان کرونا در دام می افتند