مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 اسفند 1398 ساعت 09:362020-02-25سياسي

صدای ضعیف یقه آبی های قزوین در خانه ملت


اگر نمایندگان مجلس بخواهند رویه همیشگی را در پیش بگیرند، هیچ امیدی به اصلاح مشکلات کارگری نیست؛ ما خواهان نمایندگانی فعال و پویا در حوزه کارگر هستیم که تمام فکر و ذکرشان را روی این قشر متمرکز کنند.

اینها بخشی از سخنان یکی از نمایندگان کارگری در کارخانجات استان قزوین بود که مطالبه خودش را از نمایندگان استان عنوان می کرد.

به عقیده فعالان و تشکلات کارگری، از بین 290 نماینده مجلس، کمتر از 10 درصد به معضلات و مشکلات کارگری توجه می شود و این درحالی است که با توجه به تحریم ها و اوضاع اقتصادی جامعه، رفع مشکلات این طبقه باید بیشتر جلوه کند.

تشکلات کارگری قزوین معتقدند که چپ و راست سیاسی دردی از مشکلات جامعه کارگران دوا نمی کند و مجلس به عنوان یکی نهاد قانونگذار که خط و مشی نظام را ترسیم می کند، باید بار مشکلات را در جامعه از دوش کارگران بردارد.

فعالان کارگری استان قزوین نیز معتقدند که اگرچه نمایندگان آنها توانسته بودند بیشتر از نمایندگان کشور به مسائل کارگری ورود پیدا کنند، اما در بین آنها نیز یک وحدت رویه روی مسائل کارگری وجود ندارد و برخی از آنها هیچ علاقه ای به این حوزه ندارند.

استان قزوین به لحاظ وجود 64 درصد جمعیت کارگری و به عنوان یکی از قطب های صنعتی و کشاورزی کشور، نیازمند حمایت بیشتری از طبقه کارگر است و همین موضوع سبب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدای ضعیف یقه آبی های قزوین در خانه ملت

صدای ضعیف یقه آبی های قزوین در خانه ملت