مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 اسفند 1398 ساعت 07:502020-02-25سياسي

اصلاح بودجه 99 با همکاری کمیسیون تلفیق و دولت


سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 99 گفت: دولت و کمیسیون تلفیق برای اصلاح لایحه بودجه سال 99 باید راه حل روشن و اجرایی ارائه کنند تا نمایندگان قانع شوند.

- سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 99 گفت: دولت و کمیسیون تلفیق برای اصلاح لایحه بودجه سال 99 باید راه حل روشن و اجرایی ارائه کنند تا نمایندگان قانع شوند.

به گزارش ایسنا، اسدالله عباسی در حاشیه نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جزییات جلسه غیرعلنی امروز، اظهار داشت: با توجه به اینکه در روز گذشته کلیات بودجه 99 که از سوی کمیسیون تلفیق به مجلس ارائه شده بود، مورد موافقت قرار نگرفت، دو پیشنهاد برای بررسی لایحه بودجه 99 مطرح شد.

سخنگوی هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی در تشریح یک پیشنهاد نمایندگان برای بررسی لایحه بودجه 99، خاطرنشان کرد: برخی نمایندگان معتقد بودند بودجه سال آینده سه دوازدهم تصویب شود و سپس مجلس یازدهم ادامه بودجه را مورد بررسی و تصویب قرار دهد.

وی افزود: با توجه به اینکه بودجه سه دوازدهم از نظر زمانی در پایان خردادماه به پایان می رسد و مجلس یازدهم نیز از 7 خرداد شروع به کار می کند، این امکان وجود ندارد که مجلس یازدهم در حالی که هنوز فرآیند تشکیل کمیسیون ها و اعتبارنامه ها را نگذرانده وارد بررسی بودجه سال 99 شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اصلاح بودجه 99 با همکاری کمیسیون تلفیق و دولت

اصلاح بودجه 99 با همکاری کمیسیون تلفیق و دولت