مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 اسفند 1398 ساعت 07:152020-02-24فرهنگي

نمایش فیلم های فجر در 68 سالن با چند سانس تکرار!


رییس شورای عالی تهیه کنندگان سینما از تشکیل کمیته ای برای بررسی منطقی تعداد اکران های فیلم های جشنواره فجر در سینماهای مردمی و غیرمردمی خبر داد.

- رییس شورای عالی تهیه کنندگان سینما از تشکیل کمیته ای برای بررسی منطقی تعداد اکران های فیلم های جشنواره فجر در سینماهای مردمی و غیرمردمی خبر داد.

غلامرضا موسوی در گفت وگویی با ایسنا درباره چگونگی نمایش فیلم های جشنواره فجر که تا چند روز پیش و پس از گذشت بیش از 10 روز از جشنواره همچنان به صورت منتخب در مکان های مختلف انجام می شدند، توضیح داد: ابتدا بگویم که نمایش فیلم های جشنواره در شهرستان ها با مجوز خود تهیه کنندگان صورت گرفت، یعنی تک تک تهیه کنندگان به شورای عالی تهیه کنندگان طی نامه هایی کتبی مجوز دادند که فیلم هایشان را می توان در شهرستان ها نمایش داد.

براین اساس در 34 مرکز ، 50 درصد فیلم های بخش مسابقه به نمایش درآمد و حداکثر سانس هایی که وجود داشت سه سانس بود و این باعث شد کسانی که سینمای ایران را خیلی جدی دنبال می کنند، بخشی از فیلم های جشنواره را ببینند.

او افزود: در سه استان اصفهان، شیراز و مشهد تقریبا کلیه فیلم های جشنواره نمایش داده شد و برخی فیلم ها در مراکز استان ها سانس فوق العاده هم داشتند که این هم با دریافت هزینه اضافه بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمایش فیلم های فجر در 68 سالن با چند سانس تکرار!

نمایش فیلم های فجر در 68 سالن با چند سانس تکرار!