مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 اسفند 1398 ساعت 10:402020-02-21سياسي

امام جمعه کرمانشاه: با حضور گسترده مردم در انتخابات، دشمنان از مواضعشان عقب می نشینند


حضور گسترده مردم پای صندوق های رای موجب عقب نشینی دشمنان از مواضعشان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

- ایسنا/کرمانشاه امام جمعه کرمانشاه گفت: حضور گسترده مردم پای صندوق های رای موجب عقب نشینی دشمنان از مواضعشان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

آیت الله مصطفی علما در خطبه های این هفته نمازجمعه کرمانشاه با دعوت همه مردم به حضور در پای صندوق های اخذ رای، اظهار کرد: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و ملی همه مردم است و در این روز هیچکس نباید در خانه بماند و پای صندوق های اخذ رای حاضر نشود.

به گزارش ایسنا، آیت الله علما با بیان اینکه همه ما باید مروج و تبلیغ کننده انتخابات باشیم، گفت: باید مردم را به حضور در پای صندوق های رای تشویق کنیم، زیرا این حضور موجب عظمت بیشتر نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: انتخابات آبروی نظام است و باعث تقویت نظام خواهد شد.

حضور مردم در این عرصه به مانند دیگر عرصه های حمایت از نظام موجب می شود دشمنان و در راس انها آمریکا از مواضع خود علیه ما عقب نشینی کنند که نمونه آن را بارها دیده ایم.

وی باب یان اینکه حضور در عرصه هایی به مانند انتخابات باعث تقویت انقلاب خواهد شد، عنوان کرد: حدود 300 هزار شهید برای حفظ انقلاب داده ایم و امروز هم نباید نسب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه کرمانشاه: با حضور گسترده مردم در انتخابات، دشمنان از مواضعشان عقب می نشینند

امام جمعه کرمانشاه: با حضور گسترده مردم در انتخابات، دشمنان از مواضعشان عقب می نشینند