مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 اسفند 1398 ساعت 09:052020-02-21سياسي

رییس دفتر رییس جمهور: مشارکت قوی یعنی ایران امن تر


مشارکت قوی یعنی یک ایران قوی تر و امن تر و ایرانی که فشارهای خارجی روی آن تاثیری ندارد.

- به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور امروز جمعه در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات گفت: امروز انتخابات در همه نقاط کشور به صورت آنلاین در حال برگزاری است و با مشاهده آرا دریافتیم که حضور مردم بسیار خوب بوده است.

وی ابراز  امیدواری کرد شاهد برگزاری یک انتخابات خوب و پرشوری در سراسر کشور باشیم، همانطور که رهبر معظم انقلاب امروز صبح و همچنین در سخنرانی های قبلی تاکید داشتند.

رییس دفتر روحانی گفت: مردم با شوقی به پای صندوق های رای می آیند و تاکنون که 3 ساعت از آغاز رای گیری گذشته درصد مشارکت نسبت به دوره قبل افزایش یافته است.

واعظی گفت: تشکیل مجلس قوی با حضور پررنگ و رای مردم نشان دهنده انسجام و وحدت داخلی است و صرفا، به معنای تشکیل یک مجلس نیست.

وی ادامه داد: در این شرایط تحریم، حضور پررنگ مردم می تواند پیامی به منطقه و عرصه بین الملل باشد که این تحریم ها و فشارهای حداکثری باعث افزایش وحدت و انسجام بیشتر مردم در کشور خواهد شد.

رییس دفتر رییس جمور افزود: مشارکت قوی یعنی یک ایران قوی تر، امن تر و ایرانی که فشارهای خارجی روی آن تاثیری ندارد، امیدوارم همینطور مردم در سراسرکشور برای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دفتر رییس جمهور: مشارکت قوی یعنی ایران امن تر

رییس دفتر رییس جمهور: مشارکت قوی یعنی ایران امن تر