مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 اسفند 1398 ساعت 14:252020-02-20بين الملل

اذعان کاخ سفید به لطمه زدن موضع تجاری ترامپ به اقتصاد آمریکا


کاخ سفید اذعان کرد که موضع تجاری رییس جمهوری آمریکا باعث لطمه به رشد اقتصادی و سرمایه گذاری تجاری در این کشور شده است.

- کاخ سفید اذعان کرد که موضع تجاری رییس جمهوری آمریکا باعث لطمه به رشد اقتصادی و سرمایه گذاری تجاری در این کشور شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، توماس فیلیپسون، مشاور ارشد دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا در امور اقتصادی امروز (پنج شنبه) گفت: بلاتکلیفی حاصل از مذاکرات تجاری باعث کاهش سرمایه گذاری شده است.

این اذعان مغایر با تاکید مکرر ترامپ بر این مساله است که تاکتیک تعرفه هایش هیچ لطمه ای به اقتصاد آمریکا نزده است.

فیلیپسون که رییس موقت شورای مشاوران اقتصادی آمریکا محسوب می شود از گفتن اینکه این بلاتکلیفی تجاری چقدر تاثیر داشته، امتناع کرد.

وی گفت: بلاتکلیفی در سیاست های تجاری یکی از عاملانی است که در کاهش تولید مقصر حساب می شود.

این مقام آمریکا افزود: اگر بلاتکلیفی تجاری به دنبال سیاست های ترامپ از بین برود قطعا اقتصاد آمریکا سود خواهد برد.

رشد جهانی نیز در طولانی مدت به خاطر یک سیستم تجاری متعادل تر بی نصیب نخواهد ماند و به آن کمک خواهد شد.

وی همچنین نگرانی ها درباره تاثیر بالقوه ویروس کرونا بر اقتصاد آمریکا را کم اهمیت جلوه داد و گفت: فکر نمی کنم ویروس کرونا آنطور که مردم فکر می کنن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اذعان کاخ سفید به لطمه زدن موضع تجاری ترامپ به اقتصاد آمریکا

اذعان کاخ سفید به لطمه زدن موضع تجاری ترامپ به اقتصاد آمریکا