مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 اسفند 1398 ساعت 07:062020-02-20سياسي

تبلیغات انتخاباتی بوشهر در شب پایانی به اوج رسید


تبلیغات انتخاباتی ستادها در شب پایانی برخلاف شب‏ های گذشته با استقبالی بی نظیر همراه شد تا جایی که خیابان شهید مطهری در چند نوبت در اثر ترافیک ناشی از حضور هواداران کاندیداها تردد خودروها مختل شد.

در طول فعالیت ستادهای انتخاباتی در بوشهر برخلاف رویه سابق که برخی از کاندیداها با انتخاب رنگی خاص به استقبال تبلیغات انتخاباتی خود می ‏رفتند این دوره پرچم سه رنگ ایران نماد مشترکی برای تمام کاندیداها شده و حامیان آنها با در دست داشتن این پرچم اقدام به توزیع پوسترهای انتخاباتی کردند.

از دیگر نقطه اشتراک پخش سرودهای حماسی و موسیقی محلی بود که در برخی از ستادها صدا تا چندین کوچه اطراف ستادها شنیده می‏ شد اما در هیاهوی تردد جمعیت کسی معترض این صداها نشد.

ستادها در شب پایانی برخلاف سایر شب‎ها که کاندیداها در مناطق دیگر حوزه انتخابیه حضور داشتند با حضور کاندیداها همراه شد و آنها سخنانی را برای حامیان خود ایراد کردند.

شاه بیت سخنان کاندیداهای حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم دعوت مردم به حضور حداکثری، وعده ساماندهی مسئله کالای همراه ملوان(ته لنجی) با هدف کاهش تلفات خودروهای شوتی(تندرو)، اشتغال، تامین آب شرب، راه آهن بوشهر-شیراز، آزاد راه بوشهر- شیراز بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبلیغات انتخاباتی بوشهر در شب پایانی به اوج رسید

تبلیغات انتخاباتی بوشهر در شب پایانی به اوج رسید