مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 بهمن 1398 ساعت 16:502020-02-19سياسي

رییس جمهور: شهادت مقام والایی است که نصیب هر کسی نمی شود


حسن روحانی در دیدار با والدین شهید اکرمی گفت: شهادت مقام والایی است که نصیب هر کسی نمی شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور چهارشنبه شب با حضور در منزل شهید سیدمهدی اکرمی با والدین این شهید بزرگوار دیدار و گفت وگو کرد.

روحانی در این دیدار تاکید کرد: شهادت مقام والایی است که نصیب هر کسی نمی شود و خانواده شهدا حق بزرگی بر گردن همه مردم و انقلاب و نظام دارند.

  رییس جمهور خاطرنشان کرد: همه ما از خدا می خواهیم که از شفاعت شهدا و ائمه هدی برخوردار باشیم و در این شرایط سخت بتوانیم در حد توان و امکان به مردم خدمت کنیم.

روحانی با بیان اینکه در تاریخ کمتر کشوری این همه از سوی دشمنان تحت فشار، تحریم و تهدید بوده است، گفت: خوشبختانه مردم مقاوم کشور ما در مقابل همه این تهدیدها و فشارها ایستادگی و مقاومت کردند و در همه روزهای سخت به صحنه آمدند و ما هیچ وقت احساس خستگی را در چهره مردم ندیدیم.

وی با اشاره به انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی در روز دوم اسفند گفت: در انتخابات های مختلف مردم با رای خود بار مسئولیتی بر دوش انتخاب شوندگان می گذارند.

ان شاءالله همه ما به گونه ای عمل کنیم که مورد رضایت خداوند باشد و شرمنده شهدا نباشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس جمهور: شهادت مقام والایی است که نصیب هر کسی نمی شود

رییس جمهور: شهادت مقام والایی است که نصیب هر کسی نمی شود