مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 بهمن 1398 ساعت 19:352020-02-18سياسي

همدردی ایران با ملت چین در مبارزه با کرونا روی برج آزادی نقش بست


به گزارش ایرنا، این موضوع را رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در قالب یک توییت اعلام کرد.

غلامحسین محمدی در ادامه این توییت نوشت: امیدواریم مردم چین با همبستگی خود و همراهی جهانیان با صلح و سلامت از این بحران عبور کنند.

ویروس مرگبار کرونا از اوایل دی ماه گذشته تاکنون در چین نزدیک به 1900 قربانی گرفته و بیش از 72 هزار نفر را مبتلا کرده است.

این ویروس در 25 کشور مشاهده شده و سازمان بهداشت جهانی نسبت به سرایت آن به بیش از یکصد کشور دنیا هشدار داده است.

بنا به اعلام وزارت بهداشت، تاکنون نشانه ای از سرایت این ویروس مهلک به ایران مشاهده نشده است.

شیوع ویروس کرونا نخستین بار در بازار غذاهای دریایی شهر ووهان واقع در استان هوبی چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی می فروشند، آغاز شد.

این ویروس علاوه بر شهرها و استان های چین به 24 کشور دیگر در جهان نیز سرایت کرده است.

آمریکا، چین، سوئد، فرانسه، انگلیس، مالزی و فیلیپین از جمله کشورهایی هستند که مواردی از ابتلا به کرونا در آن ها شناسایی شده اند.

تازه ترین آمار کمیسیون بهداشت ملی چین شمار کل مبتلایان کرونا را 73 هزار و 433 نفر ذکر می کند که 72 هزار و 436 نفر از آنها در چین هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همدردی ایران با ملت چین در مبارزه با کرونا روی برج آزادی نقش بست

همدردی ایران با ملت چین در مبارزه با کرونا روی برج آزادی نقش بست