مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 بهمن 1398 ساعت 10:052020-02-18بين الملل

پیروزی در حلب جاده صاف کُن تسلط بر ادلب


ارتش سوریه پس از تأمین کامل امنیت شهر حلب به پیشروی خود در حومه غربی این شهر ادامه داد و رییس جمهوری این کشور در سخنانی به همین مناسبت تهدیدات ترکیه را حباب های توخالی خواند که نمی توانند مانع از ادامه عملیات آزادسازی ادلب شود.

- ارتش سوریه پس از تأمین کامل امنیت شهر حلب به پیشروی خود در حومه غربی این شهر ادامه داد و رییس جمهوری این کشور در سخنانی به همین مناسبت تهدیدات ترکیه را "حباب های توخالی" خواند که نمی توانند مانع از ادامه عملیات آزادسازی ادلب شود.

همزمان با این مسأله مذاکرات میان ترکیه و روسیه در مسکو همچنان ادامه دارد هر چند دو طرف تاکنون به تفاهمی دست نیافته اند اما طبق گفته وزارت دفاع روسیه شامگاه دوشنبه گشت زنی مشترک مجدد نیروهای آنکارا و روسیه در شمال سوریه پس از دو هفته توقف از سرگرفته شد که می توان آن را نشانه مثبتی برای امکان برقراری دوباره توافق میان دو طرف دانست.

به گزارش ایسنا، روزنامه الأخبار لبنان در گزارشی درباره پیشروی نیروهای دولت سوریه در حلب و حومه ادلب و اظهارات دوشنبه بشار اسد، رییس جمهوری این کشور درباره تسلط بر شهر حلب نوشت: طبق گفته بشار اسد، صرف نظر از حباب های صوتی توخالی که از شمال (ترکیه) می آیند، ارتش سوریه و هم پیمانان آن در حال تکمیل عملیات نظامی شان علیه گروه های تروریستی مور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیروزی در حلب جاده صاف کُن تسلط بر ادلب

پیروزی در حلب جاده صاف کُن تسلط بر ادلب