مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 بهمن 1398 ساعت 13:502020-02-17اقتصادي

افزایش 250 میلیون تنی بنادر تجاری / 20 هزار عملیات پهلودهی باری در سال جاری


معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، از افزایش 250 میلیون تنی ظرفیت تجاری کشور در بنادر بازرگانی کشور خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، جلیل اسلامی در مراسم بیست و هفتمین همایش هماهنگی ارگان های دریایی، با اشاره به شعار این همایش مبنی بر توسعه متوازن صنعت دریایی؛ ضامن توسعه پایدار گفت: پایداری در توسعه، رکن ثابت و استراتژی مدیران حوزه دریایی بوده و همواره در همه شقوق حمل و نقل دریایی مورد توجه بوده است.

وی اظهار داشت: همه فعالیت های دریایی در قالب قانون بین المللی سازمان جهانی دریانوردی متمرکز است و ایران موفق شد به عنوان کشوری دریایی به وظایف بین المللی و منطقه ای خود عمل کند.

عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به افزایش 12 و نیم میلیون GT ناخالص ناوگان کشتیرانی تحت پرچم ایران در سال جاری ، افزود: امسال 14 میلیون متر مکعب لایروبی در حوزه بنادر انجام شده و 20 هزار عملیات پهلودهی توسط ناوگان بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی با اعلام جا به جایی 16 میلیون (نفر سفر) مسافر دریایی تا روزهای پایانی ماه بهمن ماه، تاکید کرد: این میزان ظرفیت در بخش های مختلف حمل و نقل دریایی، توسط 130 هزار ملوانی ایرانی صورت گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 250 میلیون تنی بنادر تجاری / 20 هزار عملیات پهلودهی باری در سال جاری

افزایش 250 میلیون تنی بنادر تجاری / 20 هزار عملیات پهلودهی باری در سال جاری