مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 بهمن 1398 ساعت 08:002020-02-16پزشكي

شیب افزایشی خودکشی در کشور کنترل می شود


مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: با حضور دستگاه های مختلف شیب افزایش خودکشی در کشور کنترل خواهد شد.

- به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، احمد حاجبی مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در حاشیه جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از نظر میزان خودکشی آمار بالایی نسبت به دیگر کشورهای جهان نداریم ولی باید این شیب افزایشی را کنترل کنیم.

وی یادآور شد: خودکشی یک پدیده چند فاکتوری است و علت و معلول های متفاوتی دارد.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت اظهار داشت: وزارت بهداشت، وزارت کشور و شورای اجتماعی کشور به موضوع خودکشی و فاکتورهای متعدد این موضوع ورود پیدا کرده است و تمام دستگاه های تأثیرگذار در این حوزه باید برنامه های خود را ارائه دهند.

حاجبی اضافه کرد: عوامل زیستی، اجتماعی، فرهنگی و دیگر موارد در درازمدت تأثیراتی در افزایش خودکشی در کشور داشته است که تمامی دستگاه ها باید تلاش کنند تا در کنار یکدیگر نسبت به کاهش آمار خودکشی در کشور و مدیریت جمعیت اقدام کنند.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیب افزایشی خودکشی در کشور کنترل می شود

شیب افزایشی خودکشی در کشور کنترل می شود