مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 بهمن 1398 ساعت 19:062020-02-15سياسي

ادارات خراسان شمالی در مشارکت انتخاباتی خست به خرج ندهند


محمدعلی شجاعی، شنبه شب در نشست مدیران اجرایی استان برای تقویت مشارکت حداکثری در انتخابات، اظهار داشت: باید از تمامی ظرفیت های استان برای فراهم کردن بسترهای مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای، استفاده کنیم که در این زمینه، باید برنامه عملیاتی و با مسوولیت مشخص داشته باشیم.

وی با تاکید بر اهمیت حضور مردم در انتخابات گفت: باتوجه به شرایط کنونی، دنیا چشم به ایران دوخته تا چه میزان در پای صندوق های رای حاضر می شوند، میزان مشارکت مردم ملاکی برای آنان است که آیا تهدیدها و تحریم ها پاسخ داده است یا خیر.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: مردم این استان، با وجود مشکلات اقتصادی، همواره در صحنه های مختلف حضوری موثر و فعال داشته اند.

سفیران مشارکت فعال می شوند شجاعی گفت: باید گروه هایی با عنوان سفیران مشارکت تشکیل شود، این گروه ها با حضور تمامی اقشار و اصناف، به شهرستان ها اعزام شده و نسبت به برگزاری جلسات با اقشار و جامعه هدف اقدام کنند.

وی افزود: سفیران مشارکت در شهرستان ها در چند روز باقیمانده باید در مجموع 440 جلسه برگزار کنند.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: برگزاری انتخابات، مربوط به شخص، گروه و یا جناح خاصی نیست بلکه مربوط به کل نظام است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادارات خراسان شمالی در مشارکت انتخاباتی خست به خرج ندهند

ادارات خراسان شمالی در مشارکت انتخاباتی خست به خرج ندهند