مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 بهمن 1398 ساعت 11:352020-02-15ورزشي

انجام فعالیت انتخاباتی در فضاهای اداری و سالن های ورزشی ممنوع است


به گزارش خبرنگار مهر، بیژن سلیمان پور قبل از ظهر شنبه در یازدهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد اظهار داشت: باید دستگاه های اجرایی در انتخابات بی طرفانه عمل کنند و فضاهای اداری هم طبق قانون نباید در اختیار کاندیداها قرار گیرد.

وی افزود: شهرداری هم بیلبوردهای تبلیغاتی خود را فقط برای امر تبلیغ در مشارکت حداکثری و اصل انتخابات استفاده کند و این حق را ندارد که برای تبلیغ کاندیداها قرار گیرد؛ کاندیداها هم مکلف به اجرای قانون هستند.

رییس ستاد انتخابات استان قم افزود: فضاهای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که در این روزها مناظرات داغ تبلیغات کاندیداها برگزار می کنند باید برابر قانون این فضاها را با عدالت در اختیار همه کاندیداها با هر حزب و جریانی قرار گیرد و دستگاه های اجرایی هم باید برای برگزاری یک انتخابات سالم فضاهای مورد نیاز را برای فرمانداری تأمین کنند.

وی گفت: فضاهای اداری و حتی سالن های ورزشی استان نباید در اختیار کاندیداها قرار گیرد و هیچ کدام از مدیران اجرایی هم نباید علیه و یا در حمایت از هرکدام از کاندیداها اقدامی انجام دهند.

سلیمان پور در پایان از همکاری خوب آموزش و پرورش برای در اختیار قرار دادن فضاهای آموزشی و همکاری با ستاد انتخابات استان تقدیر و تشکر کر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام فعالیت انتخاباتی در فضاهای اداری و سالن های ورزشی ممنوع است

انجام فعالیت انتخاباتی در فضاهای اداری و سالن های ورزشی ممنوع است