مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 بهمن 1398 ساعت 11:062020-02-15سياسي

علم برای خدا دارای اخلاص است


حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد روز شنبه در مراسم ولادت حضرت فاطمه (س) در حوزه علمیه سفیران هدایت بیرجند افزود: در حدیث قدسی داریم که اخلاص سری از اسرار من است و به قلب هر کس که دوستش دارم می فرستم و کسی که عبادت او خالص باشد، بهترین مصلحت ها را به دست می آورد.

وی اظهار داشت: اگر بزرگی خدا در ما جلوه کند و ما احساس کوچکی کنیم و هرکسی را از خود بهتر دیدیم آن وقت به اخلاص دست می یابیم چون اخلاص تنها با تواضع و فروتنی حاصل می شود.

وی گفت: پیامبر اسلام (ص) فرمودند نزدیکترین افراد به خدا و رسول خدا (ص) کسانی هستند که اول به دیگران سلام می کنند و این افراد همواره از خطر تکبر و غرور نجات پیدا می کنند.

پژوهشگر حوزه علمیه بیان کرد: پیامبر اسلام (ص) فرمود کسی که علم را با هدف تفاخر یا جدل با دیگران و یا جمع کردن مردم برای خودش بیاموزد جایگاهش آتش جهنم است اما کسی که برای خدا درس خوانده و به دیگران بیاموزد همه برایش طلب آمرزش می کنند.

وی افزود: امروز این نامزدها و نمایندگان را ببینید که به هرکسی سلام می کنند تا رای بیاورند و هیچ چیزی از این بدتر نیست هرچند نمایندگانی هم هستند که دنبال این موارد نیستند و مردم هم آنها را دوست دارند اما تعدادشان کم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علم برای خدا دارای اخلاص است

علم برای خدا دارای اخلاص است