مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 بهمن 1398 ساعت 09:452020-02-15ورزشي

باقرزاده: در لهستان کار را تمام می کنیم/ شمشیربازی می تواند پنجمین رشته مدال آور ایران در المپیک باشد


رییس فدراسیون شمشیربازی ایران از احتمال 95 درصدی سهمیه 4 نفری شمشیربازی ایران در بازی های المپیک 2020 خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، فضل الله باقرزاده با اشاره به اعزام تیم ملی سابر ایران به لهستان در اواخر هفته جاری اظهار داشت: حضور تیم ملی سابر شمشیربازی با ترکیب 4 ششمیرباز به بازی های المپیک با احتمال 95 درصد قطعی شده اما مسابقات جام جهانی لهستان بهترین فرصت برای قطعیت 4 سهمیه ایران است.

رییس فدراسیون شمشیربازی ادامه داد: تیم ملی شمشیربازی ایران فرآیند بسیار خوبی را برای کسب سهمیه طی کرده و حتی بعد از جام جهانی لهستان دو جام جهانی دیگر هم برای کسب سهمیه فرصت داریم اما تلاش ما این است در همین لهستان کار را تمام کنیم.

  باقرزاده از وضعیت علی پاکدامن، مجتبی عابدینی، محمد رهبری و محمد فتوحی ابراز خرسندی کرد و گفت: در حد ظرفیت و پتانسیل وجود امکانات خوبی را برای ملی پوشان فراهم کردیم و با توجه به هدایت خوب پیمان فخری سرمربی تیم هم امیدواری بسیار زیادی برای کسب مدال المپیکی داریم تا این رشته به پنجمین رشته مدال آور ایران در بازی های المپیک تبدیل شود.

وی در پایان گفت: شمشیربازی ایران سیر صعودی طی کرده، در بازی های المپیک 2012 یک سهمیه داشتیم این سهمیه در المپیک ریو به دو نفر رسید و اک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باقرزاده: در لهستان کار را تمام می کنیم/ شمشیربازی می تواند پنجمین رشته مدال آور ایران در المپیک باشد

باقرزاده: در لهستان کار را تمام می کنیم/ شمشیربازی می تواند پنجمین رشته مدال آور ایران در المپیک باشد