مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 بهمن 1398 ساعت 21:402020-02-13سياسي

ملت بحرین مصمم به ادامه انقلاب است


ملت بحرین برای ادامه انقلاب خود تا تحقق تمام مطالبه های عادلانه خود مصمم است و رژیم آل خلیفه راهی جز ادامه انقلاب جلوی ملت بحرین نگذاشته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله عیسی قاسم شامگاه پنج شنبه در مراسم سالگرد آغاز انقلاب بحرین در سالن همایش قدس در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) با اشاره به ترور سرداران شهید مقاومت اظهار کرد: شهیدان سردار قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس مثل دو برادر بودند که در راه جهاد مقدس مبارزه می کردند، آمریکا از واکنش امت به ترور این شهیدان ناامید شد و ترور این دو شهید برای اراده امت اسلامی یک امتحان بود.

وی ادامه داد: شکل گیری انقلاب اسلامی براساس مبدا اسلام بود و این انقلاب در برابر استکبار همچون آتش فشان عمل کرد، آثار انقلاب به نقاط دور جهان هم رسیده است و این انقلاب یک انقلاب محلی نبود و ملت ایران با پشتیبانی از علمای صالح دست از اسلام نکشیدند.

رهبر شیعیان بحرین افزود: رهبری امام خمینی(ره) یک رهبری اعجاب برانگیز بود، نظام جمهوری اسلامی ایران براساس فرموده ایشان بر ضد دولت های استکباری است، پیروزی انقلاب به رهبری امام راحل در واقع پیروزی برای اسلام و بشریت بود.

آیت الله عیسی قاسم با اشاره به ویژگی های مقام معظم رهبری اظهار کرد: رهبری انقلاب اسلامی پس از امام خمینی(ره) به رهبر معظ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ملت بحرین مصمم به ادامه انقلاب است

ملت بحرین مصمم به ادامه انقلاب است