مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 بهمن 1398 ساعت 11:152020-02-13سياسي

نسل جوان آماده بدست گرفتن محوریت گام دوم انقلاب است.


نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس روز پنجشنبه در آیین تودیع و معارفه مسوول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه این استان گفت: در شرایط کنونی باید متناسب با گام دوم انقلاب حرکت کرد و توجه به نیازها و خواست جوانان می تواند نماز جمعه را وارد مرحله جدیدی کند.

حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده ادامه داد: قطار انقلاب اسلامی مسیر خود را به پیش می رود و منتظر کسی نمی ایستد و جوانانی که سن شان به 20 و 30 سال نمی رسد در عمل میدان را به دست گرفته اند.

وی ادامه داد: در خطبه های نماز جمعه باید به این مساله توجه کرد و عمده مخاطبان باید جوانان باشند و باید به آنان نقش و میدان دهیم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان خاطرنشان کرد: در دوره جدید دست نیاز به سوی مردم، به ویژه جوانان و مسوولان دراز می کنیم تا بتوانیم راهی را که ولی فقیه ترسیم کرده اند با قدرت و قوت بیشتر بپیماییم.

در پایان این مراسم از تلاش های حجت الاسلام غلامعلی ارجمند به عنوان مسوول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هرمزگان قدردانی شده و حجت الاسلام آصف باصره به عنوان مسوول جدید این شورا معرفی شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نسل جوان آماده بدست گرفتن محوریت گام دوم انقلاب است.

نسل جوان آماده بدست گرفتن محوریت گام دوم انقلاب است.