مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 بهمن 1398 ساعت 09:062020-02-12اقتصادي

صدور پروانه حفر چاه مطالبه کشاورزان روستاهای بندرریگ بوشهر


اهالی این بخش در نشستی با فرماندار و مسئولان دستگاه های اجرایی گناوه که روز چهارشنبه در روستای چهارمحال بخش ریگ برپا شده بود، مسایل و مشکلات متعددی از جمله در حوزه کشاورزی مطرح و خواستار برطرف شدن آنها شدند.

پروانه حفر و برق دار کردن چاه های کشاورزی، حضور پزشک در طول هفته، افزایش سرانه بودجه، احداث سد آبخیزداری، جاده بین مزارع، تسطیح اراضی، تعریض محور ورودی روستا، حل مشکل آنتن دهی ایرانسل و همراه اول و اعطای تسهیلات کم بهره بانکی از عمده مطالبه های روستاییان ساکن در این بخش عنوان شد.

روستاهای چهارمحال، چهاربرج، مال محمود و محمدجمالی بخش ریگ گناوه نقشی مهم در تامین و عرضه سبزی و صیفی به بازار این منطقه و استان بوشهر دارند.

در این نشست نماینده کشاورزان به بیان مسایل و مشکلات گریبانگیر در حوزه کشاورزی پرداخت که یکی از مهم ترین نیاز صدور پروانه حفر چاه برای آبیاری کشت و زرع در زمین های کشاورزی بود.

محمد خواجه زاده اظهارداشت: برای برطرف شدن مشکلات این بخش از جمله حفر چاه پیگیری های فراوان انجام شده اما تاکنون موفق به اخذ مجوز لازم برای صدور پروانه احداث چاه نشده اند.

وی گفت: مسئولان مرتبط در بخش آب به جای اینکه نیاز و مطالبه جدی کشاورزان را برطرف کنند اقدام به جریمه آنان می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور پروانه حفر چاه مطالبه کشاورزان روستاهای بندرریگ بوشهر

صدور پروانه حفر چاه مطالبه کشاورزان روستاهای بندرریگ بوشهر