مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 بهمن 1398 ساعت 09:062020-02-12ورزشي

برادران شهبازی سکوی نایب قهرمانی را از آن خود کردند


به گزارش خبرگزراری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان، دیدار فینال بیست و نهمین دوره مسابقات بین المللی بدمینتون جام فجر در سالن شهید دستغیب شهرستان شیراز و در قسمت دو نفره (تیمی) و یک نفره برگزار شد و در پایان این رقابت ها رضا و مهران شهبازی دو بدمینتون باز کردستانی موفق شدند عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کنند.

در دیدار فینال دو نفره مردان که بین تیم دو نفره امیر جباری و سروش اسکندری و تیم رضا شهبازی و مهران شهبازی برگزار شد، برادران شهبازی با قبول شکست دو بر صفر در جایگاه دوم قرار گرفتند و نایب قهرمان شدند و تیم دو نفره جباری و اسکندری نیز به مقام قهرمانی دست یافت.

تیم دو نفره صالح سنگ تراش و محمد مهدی میرشکاری به همراه تیم دو نفره امیرحسین نورعلیان و محمد پایروند به مقام سوم مشترک دست یافتند و صاحب مدال برنز شدند.

در دیدار فینال یک نفره مردان نیز شنگ از کانادا به مصاف موریس از بلژیک رفت و این مسابقه در پایان با نتیجه دو بر صفر به سود بازیکن کانادایی خاتمه یافت و وی به مقام قهرمانی قسمت یک نفره دست یافت.

موریس از بلژیک دوم و صاحب مدال نقره شد و شیراک سن از هند و واربر از اتریش به مقام سوم مشترک دست یافتند و مدال ای برنز را به گردن آویختند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برادران شهبازی سکوی نایب قهرمانی را از آن خود کردند

برادران شهبازی سکوی نایب قهرمانی را از آن خود کردند