مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 بهمن 1398 ساعت 07:102020-02-12ورزشي

کاظمی و مهدوی در ایستگاه بیستم برای نمایندگان تبریز سوت می زنند


بر اساس اعلام سایت رسمی فدراسیون فوتبال، قضاوت دیدار تراکتور و سایپا از هفته ی بیستم مسابقات لیگ برتر فوتبال، بر عهده ی سید وحید کاظمی است.

- ایسنا/آذربایجان شرقی بر اساس اعلام سایت رسمی فدراسیون فوتبال، قضاوت دیدار تراکتور و سایپا از هفته ی بیستم مسابقات لیگ برتر فوتبال، بر عهده ی سید وحید کاظمی است.

قهرمان نجفی و حمید نادری به عنوان کمک داوران، میثم حیدری و سعاد وفاپیشه به عنوان کمک داوران اضافی و بهمن عبداللهی نیز به عنوان داور چهارم این بازی انتخاب شده است.

ایرج نظری نیز ناظر این بازی خواهد بود.

دیدار دو تیم تراکتور و سایپا روز جمعه (25 بهمن ماه) از ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار می شود.

همچنین سید رضا مهدوی دیدار دو تیم ماشین سازی و شاهین شهرداری بوشهر را سوت می زند.

تورج عیوض محمدی و امیررضا آشور ماهانی به عنوان کمک داوران، یاسر همرنگ و محمدرضا تارخ به عنوان کمک داوران اضافی و احد سلطانی به عنوان داور چهارم برای این بازی انتخاب شده است.

سعید بطحایی نیز ناظر این بازی است.

این دیدار روز جمعه (25 بهمن ماه) از ساعت 16:15 به میزبانی شاهین شهرداری بوشهر برگزار می شود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاظمی و مهدوی در ایستگاه بیستم برای نمایندگان تبریز سوت می زنند

کاظمی و مهدوی در ایستگاه بیستم برای نمایندگان تبریز سوت می زنند